Kokonaisvaltaisia kuljetusratkaisuja
 

Tarjoamme räätälöityjä kuljetusratkaisuja pitkäikäiseen käyttöön. Uudistuotannon lisäksi huollamme, korjaamme ja asennamme raskaankaluston laitteita.

 

Tuotteet

Tuotteet

Tuotevalikoimaamme sisältyvät eri perävaunumallit ja päälirakenteet. Tuotteemme valmistetaan asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Valmistus pohjaa standardien mukaisiin laatuvaatimuksiin ja vuosikymmenien kokemuksella syntyneeseen ammattitaitoon.

Huolto

Huolto ja varaosat

Huollamme, korjaamme ja asennamme raskaan kaluston laitteita. Laadukkailla ja nopeilla ratkaisuillamme huolto ja korjaus käy nopeasti ja kustannustehokkaasti. Valmistamme myös varaosia ja lisätarvikkeita erilaisiin raskaan kaluston tarpeisiin.

PLACEHOLDER

Vaihtokalusto

Täältä löydät AM-vaihdokit. Vaihtotuotteemme ovat muokattavissa käyttötarkoituksesi mukaan – varustelua, modifiointia ja maalausta myöten. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mitä AM Automäkinen tekee?

AM Automäkinen valmistaa raskaankaluston perävaunuja ja kuorma-autojen päälivarusteita. Tuotanto-, huolto-, ja vaihtokalustotilamme sijaitsevat Perniössä, lähellä valtatietä 1. Valmistamme tuotteemme kotimaisista raaka-aineista ja tarjoamme kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja nopeita ratkaisuja eri kuljetustarpeisiin.

Tule tutustumaan tarjontaamme!